Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brækhus skal bokse foran Holyfield

- Det blir en ære, sier den norske jenta.

FÅR MED SEG BRÆKHUS: Evander Holyfield.Foto: SCANPIX/Ethan Miller/Getty Images/AFP
FÅR MED SEG BRÆKHUS: Evander Holyfield.Foto: SCANPIX/Ethan Miller/Getty Images/AFP Vis mer

Legenden Evander Holyfield vil sitte ringside og se Cecilia Brækhus' tittelkamp mot amerikanske Jill Emery i Herning lørdag.

«The Real Deal» er til stede først og fremst for å promotere sin egen kamp mot danske «Super»-Brian Nielsen 7. mai.

- Det blir en ære å bokse foran ham. Han er en legende innenfor boksesporten, og jeg er innstilt på å levere et bra show for ham, fansen og alle som ser på (TV) hjemme i Norge, sier Cecilia Brækhus.

Den norske jenta er tredobbelt verdensmester i weltervekt i World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC) og World Boxing Organization (WBO).

48 år gamle Holyfield er tidligere ubestridt verdensmester både i cruiservekt og i tungvekt. Han er eneste bokser gjennom tidene som er verdensmester i tungvekt fire ganger. Han har vunnet over størrelser som Dwight Muhammad Qawi, James «Buster» Douglas, George Foreman, Larry Holmes, Riddick Bowe, Michael Moorer, John Ruiz og Hasim Rahman. To ganger har Holyfield beseiret Mike Tyson.

(NTB)

EN ÆRE: Cecilia Brækhus gleder seg.Foto: SCANPIXEPA/BERND WUESTNECK
EN ÆRE: Cecilia Brækhus gleder seg.Foto: SCANPIXEPA/BERND WUESTNECK Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media