Boksing

Brækhus skaper overskrifter i USA

Får spalteplass i storavisa Los Angeles Times. - Kampen er blitt tatt opp på et helt nytt nivå, sier Brækhus til Dagbladet.

KLAR FOR FIGHT: Cecilia Brækhus forbereder storkamp i Los Angeles lørdag kveld, lokal tid. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
KLAR FOR FIGHT: Cecilia Brækhus forbereder storkamp i Los Angeles lørdag kveld, lokal tid. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet): Ryktene om papiravisenes død synes betydelig overdrevet. I alle fall hvis du leser Los Angeles Times, en stor og kraftfull kvalitetsavis på USAs vestkyst.

I dag pryder Cecilia Brækhus (36) spaltene. Lørdag kveld - lokal tid - bokser hun mot amerikanske Kali Reis (32) i StubHub Center.

Los Angeles Times har tatt på seg den journalistiske boksehansken og leverer et hardtslående og rosende stykke om Brækhus.

- For første gang i HBOs historie vil en kvinnelig boksekamp gå direkte på TV. Brækhus - som er sportens eneste ubeseirede mester - forsvarer sine weltervekt-titler mot Kali Reis, skriver avisa.

HBO er en amerikansk betal-TV-kanal som startet i 1972. Bare i USA har den rundt 30 millioner abonnenter. I tillegg har kanalen nedslagsfelt i rundt 150 land.

Kampen mot Reis blir sett på det som kan bli starten på et amerikansk eventyr for Brækhus. Los Angeles Times - som hver dag smeller 600 000 aviser ut av trykken - er allerede i ringen.

Stor scene

- Jeg har vært i dette gamet i så lang tid. Jeg har solgt ut arrangementer. Nå trengte jeg noe som kunne ta meg et steg videre. Alt jeg gjør nå må jeg vite er stort. Og hva er større enn å komme til USA? sier Brækhus til storavisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.