Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brækhus' søknad om proffkamp i Norge avslått

Håper likevel på stevne i 2016.

HÅPER PÅ KAMP: Selv om søknaden om proffkamp ble avslått, håper Cecilia Brækhus på en kamp hjemme i Norge i 2016. Foto: Nina Hansen / dagbladet
HÅPER PÅ KAMP: Selv om søknaden om proffkamp ble avslått, håper Cecilia Brækhus på en kamp hjemme i Norge i 2016. Foto: Nina Hansen / dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Godkjenningsnemda har avslått Cecilia Brækhus og cos søknad om å arrangere proffboksekamp i Norge.

Godkjenningsnemda for organisert kampaktivitet som tillater knockout stiller spørsmål ved bruken av et utenlandsk forbund til å sanksjonere kampene, samt rundt antidoping-rutinene.

- Vi håper at Godkjenningsnemda forstår at det beste er at de første kampene i Norge sanksjoneres av et utenlandsk forbund som har lang erfaring med nettopp dette. Jeg som utøver ville følt meg langt tryggere med et erfarent forbund som gjør dette nesten hver helg året igjennom, sa Brækhus i en pressemelding.

- Vi har en avtale med Antidoping Norge (ADNO) på plass, og ADNO har videre sendt brev til Godkjenningsnemda. Der er de er klar på at vi har et samarbeid, samt at vi skal komme i mål sammen, sa Brækhus.

Godkjenningsnemda ønsker en ny søknad, og Brækhus føler seg trygg på at det kommer til å bli arrangert et boksestevne på norsk jord i 2016.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart