Brækhus spår knock out i Retzke-møtet

- Tror ikke hun holder i ti runder.

FIRE BELTER: Da Cecilia Brækhus møtte Ivana Habazin til tittelkamp i september, sikret hun sitt fjerde VM-belte. Snart møter hun tyske Jennifer Retzke til kamp, og der spår hun en tidlig knock out for tyskeren. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FIRE BELTER: Da Cecilia Brækhus møtte Ivana Habazin til tittelkamp i september, sikret hun sitt fjerde VM-belte. Snart møter hun tyske Jennifer Retzke til kamp, og der spår hun en tidlig knock out for tyskeren. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): 29. november setter Cecilia Brækhus alle beltene på spill. Da møter hun tyske Jennifer Retzke til boksekamp i Danmark.

I en pressemelding sier Brækhus at hun tror hun kommer til å vinne kampen på knock out.

- Retzke har all min respekt for å ta denne kampen, men vi opererer på to forskjellige nivåer. Jeg tror ikke hun kommer til å holde i ti runder, sier boksedronninga.

Brækhus sitter på tittelbeltene i IBF, WBA, WBC og WBO, og har vunnet flere av dem på en overbevisende måte.

- Jeg er allerede i god form og kommer bare til å bli sterkere. 29. november vil jeg være på mitt sterkeste. Det var mye press i forrige kamp mot (Ivana) Habazin. Jeg hadde sjansen til å skrive historie ved å vinne min fjerde tittel. Denne gangen er det ikke noe press. Det er gode nyheter for meg, men dårlige for henne. Jeg blir overrasket hvis vi får høre sluttsignalet.

- Jeg er klar for å vise meg fram. Jeg er den beste, og jeg går ingensteds, sier Brækhus i pressemeldingen.

I september møtte Brækhus Habazin til en kamp der hun satte alle beltene på spill. Den vant hun på overlegent vis, og med seg tok hun IBF-beltet.

Tidlig i oktober fikk Brækhus gladmeldingen: En proposisjon ble lagt fram i Stortinget om opphevelse av forbudet mot proffboksing fra 1981. Dermed kan boksedronninga snart få bokse i Norge - kanskje allerede i januar.