Brækhus spår knock out i Retzke-møtet

- Tror ikke hun holder i ti runder.

FIRE BELTER: Da Cecilia Brækhus møtte Ivana Habazin til tittelkamp i september, sikret hun sitt fjerde VM-belte. Snart møter hun tyske Jennifer Retzke til kamp, og der spår hun en tidlig knock out for tyskeren. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FIRE BELTER: Da Cecilia Brækhus møtte Ivana Habazin til tittelkamp i september, sikret hun sitt fjerde VM-belte. Snart møter hun tyske Jennifer Retzke til kamp, og der spår hun en tidlig knock out for tyskeren. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 29. november setter Cecilia Brækhus alle beltene på spill. Da møter hun tyske Jennifer Retzke til boksekamp i Danmark.

I en pressemelding sier Brækhus at hun tror hun kommer til å vinne kampen på knock out.

- Retzke har all min respekt for å ta denne kampen, men vi opererer på to forskjellige nivåer. Jeg tror ikke hun kommer til å holde i ti runder, sier boksedronninga.

Brækhus sitter på tittelbeltene i IBF, WBA, WBC og WBO, og har vunnet flere av dem på en overbevisende måte.

- Jeg er allerede i god form og kommer bare til å bli sterkere. 29. november vil jeg være på mitt sterkeste. Det var mye press i forrige kamp mot (Ivana) Habazin. Jeg hadde sjansen til å skrive historie ved å vinne min fjerde tittel. Denne gangen er det ikke noe press. Det er gode nyheter for meg, men dårlige for henne. Jeg blir overrasket hvis vi får høre sluttsignalet.

- Jeg er klar for å vise meg fram. Jeg er den beste, og jeg går ingensteds, sier Brækhus i pressemeldingen.

I september møtte Brækhus Habazin til en kamp der hun satte alle beltene på spill. Den vant hun på overlegent vis, og med seg tok hun IBF-beltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer