Kom igjen, Holly:  Cecilia Brækhus har  lenge ytret sitt ønske om å  møte Holly Holm. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
Kom igjen, Holly: Cecilia Brækhus har lenge ytret sitt ønske om å møte Holly Holm. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

Brækhus tror det spøker for toppkamp mot Holm

Kan avslå kjempetilbud.

Holly Holm går i ringen i hjembyen Albuquerque den 11. mai mot amerikanske Mary McGee. Tar hun kampen, blir det trolig ikke noe møte med Cecilia Brækhus.

Brækhus sier via sin pressetalsmann Kyrre Merg at hun absolutt ikke liker utviklingen med at Holm skal bokse i mai, for det gjør at det spøker for en toppkamp mellom de to aller beste kvinnebokserne i verden i løpet av sommeren.

Mestermøte Brækhus på sin side møter amerikanske Mia St. John i kamp om alle sine tre VM-belter i Frederikshavn 13. april. Det er en kamp som ligger helt på grensen av hva som er ansvarlig, dersom hun skulle ut i en toppkamp mot Holly Holm i Las Vegas i juli.

Sauerland Event, Brækhus' boksestall, skal også ha gitt Holly Holm og manager Lenny Fresquez et kjempetilbud om å møte Brækhus i juli, men Fresquez har ikke svart på tilbudet på en ordentlig måte.

Det sies at det tilbudet Holm og manageren hennes har fått, skal være det beste tilbudet som er stilt i en kvinnekamp i profesjonell boksing noensinne.

Har tatt utfordringen Men foreløpig ser det ut som om det er vanskelig å få den amerikanske jenta til å gå i ringen mot Brækhus, selv om hun offisielt har bekreftet at hun har tatt imot utfordringen Brækhus ga henne seint i fjor høst.

26 år gamle Mary McGee som Holly Holm skal møte i mai, har gått 21 kamper og vunnet 20 av dem, mens Holm står med 32 seirer på sine totalt 37 kamper.

(NTB)