Brækhus vant overlegent. Har aldri bokset bedre

Cecilia Brækhus banket motstander Chris Namus gjennom ti runder.

Halle, Tyskland 20151022.
Cecilia Brækhus og trener Johnathon Banks smiler etter seieren mot Chris Namus fra Uruguay i tittelkampen i weltervekt-klassen i boksing på Gerry Weber Stadion i Halle i Tyskland lørdag kveld.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Halle, Tyskland 20151022. Cecilia Brækhus og trener Johnathon Banks smiler etter seieren mot Chris Namus fra Uruguay i tittelkampen i weltervekt-klassen i boksing på Gerry Weber Stadion i Halle i Tyskland lørdag kveld. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cecilia Brækhus var helt suveren i sitt comeback. Hun har aldri vært bedre.

Her er runde for runde:

Cecilia Brækhus bokset sin comeback-kamp etter 14 måneder ute med skade.

Hun møtte Chris Namus fra Uruguay i den tyske byen Halle. Utfordreren kalles El Bombôn Asesino, «Den vakre massemorderen».

Den norske boksedronninga er en ubestidt mester og satset alt hun hadde av tittelbelter, samtlige fem i verden i denne kampen.

Taper hun, står hun ribbet tilbake.

Her er runde for runde:

Nå er de på vei inn i ringen. Utfordrer Namus smiler med en tannbeskytter i fargene til sitt land og flagget over skuldrene.

Nå kommer en innbitt og svært konsentrert Brækhus på vei inn i ringen.

Hun ser sterk ut. Hun ser klar ut, sier kommentator Thomas Hansvold.

1. runde:

Brækhus åpner med rette venstre. Men Namus svarer. Brækhus får inn to høyre treffere. Namus kommer etter. Men har ikke like stor hurtighet i slagene som Brækhus. Namus går lavt med hodet i nærkamper. Jevn runde. 10-9 til Brækhus.

2. runde:

Namus treffer med venstre hooker. Brækhus kjenner dem. Men hun kommer tilbake. Er treffsikker med rette venstre. Ringhjørnet til Namus protesterer, når Brækhus trekker hodet til Namus ned. 10-9 igjen til Brækhus. Famlende åpning, men en bedre avslutning fra Brækhus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer