Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brækhus vraker treneren under en måned før sin neste tittelkamp

Dropper også bruk av høydehus.

BRYTER SAMARBEIDET: Her er en fornøyd Cecilia Brækhus i garderoben sammen med  trener Uli Wegner etter tittelkampen mot mot franske Anne Sophie Mathis. Nå går de to hver til sitt. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
BRYTER SAMARBEIDET: Her er en fornøyd Cecilia Brækhus i garderoben sammen med trener Uli Wegner etter tittelkampen mot mot franske Anne Sophie Mathis. Nå går de to hver til sitt. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Over lengre tid har Cecilia Brækhus hatt stor suksess med Ulli Wegner som trener. Tyskeren har hjulpet Brækhus, og fem andre boksere, til å vinne tittelkamper.

Nå bryter bergenseren samarbeidet med 71-åringen.

Ingen dramatikk Inn kommer Otto Ramin. Som Wegner er også Ramin en del av Team Sauerlands trenerteam.

Grunnen til byttet skal ifølge TV2 være at Wegner hadde såpass mange boksere under sine vinger at det ble vanskelig å få alt til å passe inn i et stramt tidsskjema. Ramin, på sin side, har bare én utøver i tillegg til Brækhus, og kan dermed vie mer av sin tid til bokseren fra Bergen.

- Det er ingen dramatikk i dette. Vi har hatt en prosess en stund nå. Det går på at jeg trenger bedre oppfølging og en trener som kan være der for meg døgnet rundt, sier Cecilia Brækhus til TV2.

Snart tittelkamp I januar venter franske Myriam Lamare til tittelkamp i Frederikshavn. Brækhus har satt alle beltene sine på spill. Hun har altså under en måned på å få i gang et godt samarbeid med sin nye trener. Noe av det første hun gjør er å droppe høydehustrening, samt å flytte til et annet sted i Berlin.

- Otto har noen andre metoder han bruker, sier Brækhus til TV2 om å droppe høydehus.

Hele Norges coronakart