VURDERER Å BYTTE SPORT: Proffbokser Cecilia Brækhus (34) skal i løpet av helgen i møter med ledelsen i MMA-organisasjonen UFC, skriver VG.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
VURDERER Å BYTTE SPORT: Proffbokser Cecilia Brækhus (34) skal i løpet av helgen i møter med ledelsen i MMA-organisasjonen UFC, skriver VG.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Brækhus vurderer overgang til MMA

Proffbokser Cecilia Brækhus (34) skal i løpet av helgen i møter med ledelsen i MMA-organisasjonen UFC, skriver VG.

Avisa siterer flere «sikre kilder» på at Brækhus kan få prøve seg i kampsporten mixed martial arts. Torsdag kveld var hun angivelig på vei til Las Vegas i USA for å overvære jubileumsstevnet UFC 200.

Brækhus-advokat Morten Andreassen skrev samme dag på sin Facebook-profil at han var på vei til Las Vegas for å sjekke ut «noen (ville) business-forslag».

Ultimate Fighting Championship er den største organisasjonen i MMA-sirkuset. Ifølge VG har UFC-ledelsen hatt seriøse diskusjoner om å få til et møte mellom Brækhus og Holly Holm, amerikaneren hun ofte har beskrevet som sin drømmemotstander, men som hun aldri fikk møtt i bokseringen. Holm meldte overgang til MMA i 2013.

Nylig ble det kjent at Brækhus skal bokse sin første proffkamp på norsk jord i Oslo Spektrum 1. oktober. Etter det kan den ubeseirede verdensmesteren være aktuell for en ny kampsport.

(NTB)