Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Braga til sin første europacupfinale

Slo ut Benfica, møter Porto i finalen.

STORT: Braga er lillebror i portugisisk fotball, men slo i kveld ut giganten Benfica. Porto venter i finalen og er store favoritter. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA/SCANPIX
STORT: Braga er lillebror i portugisisk fotball, men slo i kveld ut giganten Benfica. Porto venter i finalen og er store favoritter. Foto: AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA/SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Lille Braga slo i kveld ut Benfica og hindret en drømmefinale i Europa League mellom erkefiendene den røde giganten og Porto. Det er første gang Braga er i en europacupfinale.

Midtbanespilleren Custodio headet inn 1-0 etter en corner fra Hugo Viana, men Benfica klarte aldri å svare til tross for en rekke gode sjanser. Spesielt Javier Saviola må ergre seg i kveld etter å ha satt en gigantsjanse i stolpen like før pause.

Dermed endte det 2-2 sammenlagt og Braga gikk videre på botremål.

I finalen venter Porto som tapte kveldens andre semifinale mot Villarreal, men siden de vant den første kampen 5-1 gikk de komfortabelt videre. Falcao scoret igjen for Porto og står nå med 16 mål i Europa denne sesongen. Det er ny rekord.

Finalen spilles 18. mai i Dublin.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media