Bragstad irritert på RBK

KNOKKE-HEIST (Dagbladet): Bjørn Otto Bragstad liker dårlig at Rosenborg prøver å skru opp prisen på midtstopperen. - Det er ikke særlig gøy, sier Bjørn Otto til Dagbladet.no.

29-åringen fikk vite om Derbys interesse for noen dager siden, og biter seg merke i at Rosenborg kaller Derbys 15-millionersbud for lavt. Tidligere har RBK varslet at Bragstad er nestemann som kan forlate klubben etter lang og tro tjeneste.

- De har sagt før at jeg kan gå for 15 millioner kroner, så dette er ikke særlig gøy. De tror vel at de kan få mer penger ut av meg, sier Bragstad.

Stopperen har tilbrakt hele sitt voksne fotballiv på Lerkendal og er lysten på et proffeventyr før han blir for gammel. I januar fyller han 30, og det passer godt å reise fra Trondheim i sommer.

- Derby virker interessant, og det kan være gunstig for meg, sier Bjørn Otto.

Uansett vil han ikke skrive under for noen klubber så lenge han er med landslaget i EM. Både fordi landslagssjef Nils Johan Semb krever ro, og fordi et godt EM-sluttspill kan øke Bragstads verdi for interesserte klubber.

- Det er jeg som bestemmer dette. Og det kommer ikke til å skje noe før etter EM, sier han.

Med Henning Berg usikker blir trolig Bragstad og Dan Eggen midtstopperparet mot Spania tirsdag. Bragstad innrømmer at duoen ikke kjennner hverandre veldig godt på banen.

- Vi har bare spilt en kamp sammen, mot Italia, da Dan måtte gå ut. Det blir enda tøffere mot Spania, sier Bragstad.