Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bråk i Brann-styret etter styreleders utspill

Hevder Bruun-Hanssen ikke er fredet.

REAGERER: Nestleder i Brann-styret Mette Nora Sætre (t.b.) reagerer på at styreleder Rolf Barmen (ikke avbildet) freder daglig leder Roald Bruun-Hansen. Sætre mener styreleder må dementere utspillet.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
REAGERER: Nestleder i Brann-styret Mette Nora Sætre (t.b.) reagerer på at styreleder Rolf Barmen (ikke avbildet) freder daglig leder Roald Bruun-Hansen. Sætre mener styreleder må dementere utspillet. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter et møte i ettermiddag kom styret i SK Brann fram til at Rikard Norling foreløpig fortsetter i rollen som hovedtrener. Styreleder Rolf Barmen ytret også at daglig leder Roald Bruun-Hanssen fortsetter i sin stilling.

Utspillet til Barmen får andre styremedlemmer til å reagere overfor lokalavisa BA.

- Jeg reagerte da jeg hørte uttalelsene fra styrelederen (Barmen). Det var ikke denne konklusjonen vi kom frem til i møtet. Vi har bedt ham dementere det han sa, sier nestleder Mette Nora Sætre til BA.

Bakgrunnen er: Barmen går lagt i å frede Bruun-Hanssen.

- Han er vår daglige leder, og han er kjempeviktig i den evalueringen vi er gjennom. Han må fortsette å stå på for oss, det har han gjort i hele år - 20 timer i døgnet. Så han blir sittende. Han er vår daglige leder, og det kommer han til å være videre. Han har veldig lyst til å være med videre. Både han, styret og Rikard har sagt at vi er klare for å ta ansvar, sa Barmen til pressen tidligere fredag.

Styrelederen  brukte ordene «full tillit» når han beskrev styrets holdning til både treneren og den daglige lederen.

Sætre og flere andre styremedlemmer mener Barmens utspill er feil.

- Ingen avgjørelse er tatt om klubbens daglige leder, sier Sætre til BA.

Avisa har også vært i kontakt med styremedlemmene Åshild Samnøy og Liv Grete Skjelbreid som heller ikke mener at Bruun-Hanssen er fredet.

Nestleder i Brann-styret, Mette Nora Sætre, har ikke besvart Dagbladets henvendelse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling