Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bråk i svensk derby

Glohett da Djurgården tok imot Hammarby.

STOCKHOLMS-DERBY:  Det var som vanlig høy temperatur blant fansen da Djurgården og Hammarby møttes tirsdag. Foto: NTB Scanpix
STOCKHOLMS-DERBY: Det var som vanlig høy temperatur blant fansen da Djurgården og Hammarby møttes tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hammarby med Lars Sætra og Fredrik Torsteinbø vant 3-1 i tirsdagens Stockholm-derby mot Kenneth Høies og Daniel Berntsens Djurgården.

Etter at kampstart ble forsinket som følge av bråk mellom lagenes tilhengere, ga Alex bortelaget Hammarby ledelsen etter 12 minutter. Fredrik Torsteinbø forserte nedover venstrekanten og slo inn. Til slutt endte ballen hos Alex, og brasilianerens avslutning gikk til høyre for keeper Høie.

Djurgårdens Sam Johnson utlignet på et presist hjørnespark fra Berntsen, men etter 41 minutter var Hammarbys duo på farten igjen. Torsteinbø kom på en overlapp og slo inn. Ballen ble forlenget til Alex. Brasilianerens tupp var ikke den hardeste, men tok Høie på feil fot og gikk i mål.

Etter pause avgjorde Erik Israelsson kampen med sin 3-1-scoring. Et innlegg fra høyre så ut til å gå rett i mål, men traff stolpen og landet hos Israelsson. Han kunne enkelt trille ballen i mål bak en forfjamset Høie, som ikke utviste patent keeperspill ved scoringen.

Resultatet gjør at Djurgården gikk på sitt første poengtap for sesongen. Laget leder likevel Allsvenskan med sine ni poeng, mens Hammarby er på femteplass med sju.

Tapet gjør at Høie fortsatt har til gode å vinne et Stockholm-derby. Derbyet tirsdag var Høies tiende. Djurgården har ikke slått Hammarby siden 2011.

Ved siden av publikumsbråk ble kampen for øvrig skjemmet av at en tilskuer under pausen tok seg inn på pressetribunen og slo en journalist i ansiktet. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart