Brakk nesa

LONDON (Dagbladet): Landslagskaptein Henning Berg fikk litt juling i romjulskampen mot Birmingham: - Legen brakk nesa på plass igjen etter kampen.

- Men ingen fare - jeg spiller kampen mot Crewe allerede i morgen, sier han til Dagbladet.

Stjernesmellen kom i kampen mellom Blackburn og Birmingham 2. juledag. Bergs nye klubb vant en tøff kamp, på overtid.

- Det var et fysisk knallhardt oppgjør og ingenting blei lagt imellom i duellen, sier Berg.

Nordmannen er vant til tøffe tak, både på landslaget og i sin tid som stopper hos Manchester United. Møtet med engelsk 1. divisjon kommer med andre ord ikke som julekvelden på kjerringa.

Men, Berg måtte også sy noen sting for å pynte på stopperfasaden.

Måtte sy

- Jeg fikk en smell i en hodeduell. Nesa brakk, og jeg måtte sy igjen et kutt over øyet i pausen, forteller Henning.

- Hvordan ser nesa ut nå, er du like pen?

- Like pen og like pen - det er alt ettersom hvordan man ser det, flirer han.

Det var ikke bare herr Berg som fikk seg en smell mot Birmingham. - Jeg trur også at kaptein Gary Flitcroft brakk nesa i2. omgang, sier nordmannen.

Berg, som gikk fra United fordi han ville sikre seg mer fotballtid på fast basis, opplevde også at Blackburns målmann var totalt omtåket.

Husket ikke nummeret

- Keeper'n vår, Brad Friedel fikk en smell i hodet midtveis i første omgang. Han lå nede i tre- fire minutter, tilsynelatende «helt borte», for så å reise seg opp og forlange å spille videre. Det gjorde han bare til pause. Da så han dobbelt, og husket ikke engang hvilket nummer han hadde på drakta, skriver Berg på hjemmesiden sin.

  • Ronny Johnsen er ikke på vei til Blackburn, men han er snart tilbake på banen i igjen for Manchester United. Manager Alex Ferguson sier at United har satt opp en treningskamp mot Wrexham den 4. januar, for å teste dem som har vært skadd. Det betyr kamp for Stam, Cole, Sheringham og Johnsen».
<B>NESE FOR 1. DIVISJON:</B> Henning Berg og Blackburn har et klart mål for denne sesongen: Opprykk. 2. dag jul måtte Henning sy igjen et kutt og legen fikset på en brukket nese.