Brakk nesen etter å ha blitt slått med diskos

Blodig nedtur for ukrainsk utøver.

FORSLÅTT: Natalia Semenova klarte ikke å kvalifisere seg for finalen etter å ha blitt slått i ansiktet med en diskos under oppvarmingen. Foto: Matt Dunham / AP / NTB Scanpix
FORSLÅTT: Natalia Semenova klarte ikke å kvalifisere seg for finalen etter å ha blitt slått i ansiktet med en diskos under oppvarmingen. Foto: Matt Dunham / AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den ukrainske diskoskasteren Natalia Semenova fikk en smell i dobbel forstand da VM i friidrett startet i Moskva lørdag.

Semenova var i ferd med å starte kvalifiseringen til diskosfinalen, men under oppvarmingen skjedde ulykken som ødela alt for ukraineren.

Den polske rivalen Zaneta Glancs varmet opp ved siden av, og da hun slo ut med armen mens hun holdt en av de tunge diskosene gikk alt galt.

Hun traff Semenova knallhardt i ansiktet, som gikk rett i bakken med en brukket nese.

- Jeg svingte med armen under oppvarmingen. Da traff jeg henne. Det var en ulykke. Det var forferdelig. Jeg ble veldig urolig, og sjekket underveis hvordan det gikk med henne, sier Glancs ifølge den svenske avisa Expressen.

Semenova klarte riktignok å gjennomføre kvalifiseringen, men var fire meter fra å sikre finaleplass. Dermed er VM over for hennes del.

Etter den mislykkede kvaliken, bar det rett til behandling for den ukrainske utøveren.

- Hun slo meg med diskosen. Jeg beklager, men nå må jeg til legen får å få tilsyn, sa Semenova gjennom Ukrainas pressesjef Olga Nikolajenko til Expressen.

Glanc klarte derimot å nå finalen med kvalifiseringens åttende lengste kast, melder den svenske avisa.