Brakstad: - Opptrer som et bunnlag

Bryne og Moss spilte 0-0, og mossetrener Erik Bragstad var ikke nådig: - I øyeblikket opptrer vi som et bunnlag, sa han.

- Men potensialet er unektelig større, la han kjapt til.

Erik Brakstad forlot Bryne midt i fjorårssesongen. Han ventet seg et tøft møte med hjemmelagets supportere under søndagens kamp, men det hadde han ingen grunn til.

- Jeg er positivt overrasket over hvordan publikum mottok meg. Jeg hadde ventet meg det mye verre, sa Brakstad.

Til tross for at Bryne var best og hadde fortjenet alle tre poengene, var han ikke bare misfornøyd etter vestlandsturen.

- Jeg er fornøyd med at vi klarte uavgjort på bortebane, men jeg er ikke fornøyd med pasningskvaliteten og med innsatsen i laget, sa han.

Holdt nullen

Bryne og Moss har bare Sogndal og Start bak seg på tabellen, og søndagens kamp bar preg av at det var et bunnoppgjør. Ingen av lagene klarte å skape noe særlig foran mål. Bryne burde avgjort det hele til sin fordel, men var udyktige i avslutningsfasen. Det er en grunn til at laget har scoret bare åtte mål på ni kamper denne sesongen.

- Men det er positivt at vi holdt nullen, kommenterte Bryne-trener Reine Almqvist etter kampslutt.

Det hadde ikke laget klart siden 24. mai i fjor.

Bryne best

- I forrige runde slapp vi inn et billig mål i siste minutt mot Sogndal. At vi unngikk det denne gangen var veldig positivt, sa svensken.

- Mot slutten hadde Moss et par overgangsmuligheter, og jeg fryktet at de skulle ta med seg alle tre poengene.

Bryne var det beste laget, og burde ha vunnet kampen. Likevel var det Moss som hadde kampens største sjanse, da Kjell Olofsson skjøt i stolpen 15 minutter før slutt.

(NTB)