Brakstad har rømt byen

I løpet av dagen har det vært spekulert kraftig i om Molde-trener Erik Brakstad får beholde jobben etter skandale-sesongen. Ifølge TV2 har har treneren rømt byen mens klubben i kveld holder styremøte.

Etter massive investeringer i Røkke-løkke og fornyet spillerstall, endte det med en 7. plass i Tippeligaen og minus i målprotokollen. Klubbens styre sitter i kveld i møte, og vil vurdere klubbens videre vei.

De avviser ryktene om Brakstads avgang, og i mellomtida sitter hovedpersonen ifølge TV2 på ei hytte og venter på utspill fra klubben.

Det har versert rykter om at Brakstad skal få sparken.

Moldes sportsdirektør kvitterte med et svært så tidsavgrenset svar:

- Vi kommer ikke til å sparke noen i dag.

Nettavisen fulgte opp med å sitere like anonyme kilder på at Brakstads erstatter allerede skulle være på vei. Navnet som ble visket i korridorene var ingen ringere enn Egil «Drillo» Olsen, tidligere landslagstrener og avsatt trener for Wimbledon - som har samme eiere som Molde. Disse ryktene er blitt behørig avvist av klubbledelsen.

Brakstad har vært trener i Molde siden 1996. I sommer fornyet han kontrakten for to nye sesonger, men årets sesong har vært skuffende. Molde tapte hele 4-0 for Brann i Bergen i går og endte på sjuendeplass i årets serie.