Brakstad vil ut

Kontrakten til Moldes suksesstrener Erik Brakstad går ut til høsten. Det er langt fra sikkert at han fornyer den. - Får jeg andre tilbud, så vil jeg vurdere dem nøye, sier Brakstad til Dagbladet.

Brakstad har latt seg inspirere av sine kolleger i utlendighet, Åge Hareide og Trond Sollied. - Det hadde vært artig å prøve seg i utlandet etter å ha sett hva Trond og Åge har fått til, sier Brakstad.

Molde-dialog

Foreløpig er det ingen andre klubber som har henvendt seg til Molde-treneren.

- Hva med Wimbledon?

- Nei, de har vel kanskje hatt nok nordmenn der for en stund, ler Brakstad og legger til.

- Blir det aktuelt å vurdere andre tilbud enn Molde, så er jeg åpen for alt.

Molde-ledelsen starter nye kontraktssamtaler med Brakstad i løpet av fotballferien i juni.

- Det er ingen automatikk i at Brakstad fortsetter, men ut fra resultatene er det ingen grunn til at vi ikke vil ha Erik videre. To serie-sølv, og Champions League-deltakelse er vi veldig fornøyd med, sier Molde-direktør Jan Petter Storetvedt til Dagbladet.

Lunken til Lund

I går kunngjorde Bjørn Rune Gjelsten, at han vil slanke Wimbledon-stallen med ti mann. Hvis noen av nordmennene i klubben settes på transferlista, vil Molde få tilbudet først av søsterklubben i England. Eks-toppscorer Andreas Lund, står ikke øverst på Brakstads ønskeliste av Dons-nordmenn.

- Mitt førstevalg da vil være Trond Andersen. Han er den beste spilleren vi har hatt i Molde, sier Brakstad. per.angell.berntsen@dagbladet.no

VIL PRØVE SEG: Molde-trener Eirk Brakstad tar det ikke for gitt at han fornyer kontrakten.