Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann + United = sant

BERGEN (Dagbladet): I helga vil ledelsen i Brann være gjester hos Alex Ferguson i Manchester United. Mandag skal de to klubbene ha møte om et samarbeid om spillerutvikling. En del av opplegget er å sikre en optimal utvikling for stortalentet Erlend Hanstveit (17).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Styreformann Lars-Henrik Berge i Brann reiser til Manchester i kveld sammen med Erlend og hans far Per Bjarte Hanstveit.

I morgen skal de se Ole Gunnar Solskjær og resten av United i hjemmekamp mot Bolton. Søndag kommer trener Kjell Tennfjord fra treningskamper i Sverige. Han vil delta i møtet med Ferguson mandag.

- Det er Per Bjarte Hanstveit som har knyttet denne kontakten for oss, forteller Berge.

Brann-ledelsen ser for seg en spennende utvekslingsavtale med Manchester United.

- Vi kan tenke oss at talenter på vei inn i Uniteds A-stall kan spille en periode for oss, og at våre spillere kan få treningsperioder i Manchester.

I tillegg vil vi snakke med dem om talentproduksjon, impulser til trenerne, utbygging av støtteapparat, utvikling av fotballfilosofi og styrking av den forretningsmessige siden, sier Lars-Henrik Berge.

Brann-lederne understreker at det ikke blir aktuelt å bli et rent farmerlag for det engelske mesterlaget.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!