Brann avviser ny Liverpool-kontakt

Ifølge et engelsk nettsted skal Liverpool ha tatt opp sin interesse for Azar Karadas. Men i Brann har de ikke hørt noenting.

Det er Football Broadcast som i dag melder at Liverpool har intensivert oppfølgingen av den lovende Brann-spilleren. Det er hans evner til å spille både spiss og stopper som frister manager Gerard Houllier.

At Liverpool har likt 20-åringen er det ingen tvil om. Karadas var i desember på besøk på Anfield sammen med trener Teitur Thordarson og sportssjef Arne Møller. Men etter treningsoppholdet har ingen i Brann blitt kontaktet av E-cupfinalistene igjen.

- Jeg kjenner ikke til dette. Siden vi var hos Liverpool har vi vært travle og ballen har ligget hos dem. De har ikke tatt kontakt igjen om Azar, sier Møller til Dagbladet.no.

Fortsatt har Brann harde økonomiske fakta foran seg. Klubben må selge spillere for 24 mill. kroner i løpet av sesongen. Foreløpig har bare Arne Vidar Moen forsvunnet til LSK på lån.

Spillere som Brann vil selge er keeper Magnus Kihlstedt og midtbanemann Svante Samuelsson. Begge blir Bosman-spillere. Men ingen vil kjøpe.

- Vi har ikke fått noen konkrete tilbud på noen spillere, sier Møller.

Heller ikke Tippeligaens toppscorer Thorstein Helstad får proffklubbene til å vifte med store sjekkhefter.

- Nei, det er rolig og greit her for tida. Mer kan jeg ikke si, utenom at Thorstein alltid vil være aktuell på markedet.

(Dagbladet.no)