- Brann bedre enn Lillestrøm

Synes Godset-treneren, som har møtt begge lag på en uke.

(Dagbladet.no): Forrige helg fikk Strømsgodset bank av serieleder Brann, på Marienlyst, og i dag var det Lillestrøm som ble for sterke, på Åråsen.

Etter å ha møtt de to gullkandidatene i én og samme uke, fikk Dag-Eiliv Fagermo i kveld spørsmål om hvilket av de to lagene han lot seg imponere mest over.

- Jeg må si jeg synes Brann var best, fordi de har det beste spillermaterialet. Så jeg tror de tar gull, svarte Godset-treneren til TV 2.

- Gjør maks ut av situasjonen

Lillestrøm-trener Tom Nordlie, som sto ved siden av, ble konfrontert med kollegaens vurdering.

- For min del handler det om å gjøre maksimalt ut av spillermaterialet jeg har, jeg er fornøyd med stallen per nå. Så vi får vi heller se nærmere på om den er sterk nok etter hvert, kommenterte han.

Bergdølmo slaktet eget lag

I dag holdt iallfall spillermaterialet i massevis til en solid seier over Strømsgodset, sjøl om tidligere gjestenes André Bergdølmo mener hjemmelaget fikk mye gratis.

TAKK FOR KAMPEN: Strømsgodset-trener Dag-Eiliv Fagermo (t.h.) er god kamerat med Lillestrøms Tom Nordlie. Men han mener likevel at Branns mannskap er sterkere enn mannskapet til kameraten. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
TAKK FOR KAMPEN: Strømsgodset-trener Dag-Eiliv Fagermo (t.h.) er god kamerat med Lillestrøms Tom Nordlie. Men han mener likevel at Branns mannskap er sterkere enn mannskapet til kameraten. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

- I dag var vi totalt blottet for innsats, spillestil og sjøltillit. Sånn jeg ser det, var dette årsverste av oss. Det var mye vår skyld at LSK var så gode, mener han.

- Brann bedre enn Lillestrøm
KRITISK: Strømsgodsets André Bergdølmo var ikke nådig mot sitt eget lag etter 2-0-tapet for hans gamle klubb, Lillestrøm.