Brann ber Karadas fortsette i angrep

- Verken lett eller billig å finne en slik spiss.

(Dagbladet.no): Da Azar Karadas ble hentet hjem til Brann i høst, var det for å spille midtstopper på sikt.

Han har også vært klar på at det er det han selv ønsker. Men etter å ha vikariert som spiss med stort hell under gullhøsten, blir Azar nå forsøkt overtalt av Brann til å fortsette, skriver BA.

- Vi skal avklare rollene til både Azar og Armann (Björnsson). Når det gjelder Azar, så har han scoret flere mål enn noen gang, egentlig. Og jeg tror ikke han er like bombastisk som før heller, rundt dette med posisjonen, sier trener Mons Ivar Mjelde til avisa.

Ifølge BA har Karadas scoret hyppigere i Tippeligaen enn alle andre lags spisser. Den eneste som har vært mer effektiv er lagkamerat Thorstein Helstad.

- Vi tar den dialogen med Azar også på grunn av at det verken er lett eller billig å finne en slik spiss som ham andre steder. Og man skal altså lete lenge etter en annen spiss som scorer like hyppig, sier Mjelde.

Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen har invitert Karadas til et møte etter at Brann har spilt seg ferdig med Uefa-cupen.

- Dette er en diskusjon vi skal ta etter sesongen. Azar påtok seg rollen som spiss hos oss ut året, og i den rollen svarte han til forventningene, sier Bruun-Hanssen.

EFFEKTIV: Azar Karadas (i svart drakt) scorer borte mot Rennes.
EFFEKTIV: Azar Karadas (i svart drakt) scorer borte mot Rennes. Vis mer
FORTSETTER? Brann-trener Mons Ivar Mjelde sier det verken er lett eller billig å finne en spiss som Azar Karadas andre stedet. I stedet vil klubben forsøke å overtale ham til å bli.