Brann ber Karadas fortsette i angrep

- Verken lett eller billig å finne en slik spiss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da Azar Karadas ble hentet hjem til Brann i høst, var det for å spille midtstopper på sikt.

Han har også vært klar på at det er det han selv ønsker. Men etter å ha vikariert som spiss med stort hell under gullhøsten, blir Azar nå forsøkt overtalt av Brann til å fortsette, skriver BA.

- Vi skal avklare rollene til både Azar og Armann (Björnsson). Når det gjelder Azar, så har han scoret flere mål enn noen gang, egentlig. Og jeg tror ikke han er like bombastisk som før heller, rundt dette med posisjonen, sier trener Mons Ivar Mjelde til avisa.

Ifølge BA har Karadas scoret hyppigere i Tippeligaen enn alle andre lags spisser. Den eneste som har vært mer effektiv er lagkamerat Thorstein Helstad.

- Vi tar den dialogen med Azar også på grunn av at det verken er lett eller billig å finne en slik spiss som ham andre steder. Og man skal altså lete lenge etter en annen spiss som scorer like hyppig, sier Mjelde.

Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen har invitert Karadas til et møte etter at Brann har spilt seg ferdig med Uefa-cupen.

- Dette er en diskusjon vi skal ta etter sesongen. Azar påtok seg rollen som spiss hos oss ut året, og i den rollen svarte han til forventningene, sier Bruun-Hanssen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer