Brann-dödar åpen for Brann-spill

Etter fem mål mot bergenserne på to kamper.

MOLDE (Dagbladet): Han scoret tre mål mot Brann i seriemøtet i juni og gjorde det nok en gang i går kveld. Nå åpner Mame Biram Diouf for å bli Brann-spiller.

Det var lokalavisa Romsdals Budstikke, som tirsdag meldte at ryktebørsen ville ha det til at Mame Biram Diouf står høy på Branns ønskeliste.

- Jeg hørte dette første gang selv i går. Jeg er fotballspiller og er bare ute etter å gjøre mitt beste, var Dioufs umiddelbare kommentar til overgangsryktene.

- Vet ikke hva jeg skal si

På spørsmål om han håper at Molde er villig til å selge han til Brann, svarte han følgende:

- Jeg vil egentlig ikke si så mye om hva jeg mener. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, sa Diouf.

Videre sa han at fotballen er uforutsigbar og at ingen vet hva morgendagen byr på. På et oppfølgingsspørsmål, om han kunne tenke seg å spille for Brann, myknet han litt opp.

- Brann er en større klubb

MAME MIA! Mame Biram Diouf (t.v.) har vist seg ustoppelig for Brann-forsvarere som Kristjan Örn Sigurdsson. Da er det kanskje ikke så rart at bergensklubben sikler etter senegaleseren. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX
MAME MIA! Mame Biram Diouf (t.v.) har vist seg ustoppelig for Brann-forsvarere som Kristjan Örn Sigurdsson. Da er det kanskje ikke så rart at bergensklubben sikler etter senegaleseren. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG/SCANPIX Vis mer

- Brann er en større klubb enn Molde og med flere innbyggere i byen de holder til. Flere supportere har de også, så ja, jeg er vel åpen for å spille for Brann, medga han til slutt.

Mame Biram Diouf har tre år igjen av sin kontrakt med Molde og hans rådgiver, Sverre E. Mauseth, er usikker på hva som nå skjer.

- Jeg og Scandic Managers har kontrakt med Mame Biram Diouf overfor en overgang til fransk fotball. Og det er vel egentlig dit Mame selv ønsker seg, forteller Mauseth til Dagbladet.

Brann-dödar åpen for Brann-spill