Brann dropper spisskjøp

Brann har latt seg imponere av Eik-spissen Petter Furuseth Olsen. Men nå ser det ut til at priskravet fra Tønsberg-klubben stopper en overgang.

Det har fått Olsens rådgiver, Trond Are Gjone, til å reagere kraftig. Han mener Eik-Tønsberg har brutt løfter. Ifølge Gjone hadde Eiks sportslige leder, Sigurd Ravndal, lovet at klubben ikke skulle legge hindringer i veien for en overgang til Brann.

- Eik-Tønsberg skrudde opp prisen. Klubben ønsker markedspris for Petter og prisen dikterte klubben selv. Nå er det slik at det er høystbydende som bestemmer prisen og klubben har bare fått et tilbud, nemlig fra Brann, raser Gjone til Bergens Tidende.

Ravndal imøtegår kritikken.

- Vi har ikke til hensikt å gi vekk spillere. Vi har undersøkt markedet og funnet ut hva en slik spiller vil koste. Hvis han er god nok for Brann, må klubben betale det han koster og jeg kan si så mye at Brann får han rimelig, sier Ravndal.

Furuseth Olsen har til tider imponert i testkamper for Brann. Per i dag må unggutten belage seg på spill i andre divisjon for Eik-Tønsberg.

(Dagbladet.no)