Brann-duo sjarmert av Leeds

Brann-spillerne Thorstein Helstad og Azar Karadas er på besøk i Leeds. Duoen er enig om at hvis de skal forlate Brann, må det bli til en klubb som Leeds. Les siste nytt fra engelsk fotball.

- Jeg står på mitt og vil fremdeles fortsette i Brann. Men skal jeg bytte klubb må det være til noe slikt som dette, sier Azar Karadaz til Bergens Tidende.

Brann-storscorer og Leeds-fan Thorstein Helstad er enig med lagkameraten.

- Det må noe sånt til for at jeg slutter i Brann. Jeg reiser ikke for enhver pris.

Brann-spillerne kom til Leeds i går. Mens Leeds-heltene var på vei hjem fra Milan etter avansement i Champions League, ble Helstad og Karadas møtt av klubbens sjefsspeider Ian Broomfield på flyplassen i Manchester.

Talentjegeren vil ikke si noe om sjansene for et eventuelt kjøp.

- Jeg vil ikke si for mye om dette før de i Bergen eventuelt blir enig med Leeds, sier Broomfield til BT.

Broomfield understreker at Brann-spillerne ikke er på prøvespill hos Leeds, men er på besøk for å få innsikt i klubben.

Styreformann Peter Ridsdale ga i går David O'Leary 130 millioner kroner til kjøp av nye spillere.

Leeds-manageren har dermed 461 millioner kroner til å forsterke spillertsallen med etter suksessen i Champions League. KEVIN PHILLIPS skal ifølge ryktene være på vei til Leeds for 263 millioner. Summen inkluderer 171 millioner kroner i overgangssum, og Leeds-angriper Darren Huckerby i bytte. En Leeds-kontrakt er trolig verdt rundt 530 000 kroner i uka for storscoreren. Hvis Phillips signerer for Leeds blir han også i Champions League. I tillegg til ryktes det også at West Ham-forsvarer Rio Ferdinand og Tottenhams høyreback Stephen Carr er på vei til Leeds. DAVID GINOLA tror Tottenham-manager George Graham snart får sparken på White Hart Lane. Ginola gikk fra Tottenham til Aston Villa i sommer, og møter i helga sin gamle klubb for første gang etter overgangen. 33-åringen har slitt med rygg og lyskeproblemer etter overgangen, men er spilleklar til morgendagens kamp.ROY KEANES utspill om slapp stemning hos United-fansen på Old Trafford har skapt debatt i klubbens supporterklubb. United-supporternes leder, Andy Walsh, er langt på vei enig med Keane. - Keane har et poeng. Stemningen har generellt sett ikke vært bra på flere år - og det blir bare verre, sier Walsh, som ønsker at deler av tribuneanlegget skal gjøres om til ståtribuner for å bedre atmosfæren.JIMMY FLOYD HASSELBAINK er tilbake på det nederlandske landslaget. Hasselbaink ble vraket fra EM-laget, men er tilbake i troppen som møter Spania på onsdag.

PETER TAYLOR, midlertidig landslagssjef for England, ønsker en gjeninnføring av B-landskamper. Taylor mener spranget mellom U21-landslaget og A-landslaget er for stort, og at spillerne bør modnes via B-kamper. Taylor tok ut en tropp med gjennomsnitssalder på 23,5 år til privatkampen mot Italia på onsdag. Landslagssjefen innrømmer at en del av spillerne ikke ville fått sjansen hvis det hadde stått mer på spill enn et privatoppgjør.TITI CAMARA er aktuell for Glasgow Rangers. Styreformann David Murray i den skotske storklubben bekrefter at klubben ønsker å leie Liverpool-spissen med tanke på en permanent overgang på sikt.FULHAM er på jakt etter den latviske spissen Andrejs Stolcers. Stolcers har spilt 43 landskamper og scoret fem mål for Latvia. 26-åringen spiller til daglig for Shakhtar Donetsk. Fulham har gitt opp håpet om å sikre seg Anderlechts tsjekkiske måljeger Jan Koller, JAMIE REDKNAPP prøvde å overtale Brasil-spiss Ronaldo til å signere for Liverpool da de to møttes hos en ekspert på kneskader i Colorado i USA nylig. - Jeg ba ham om å skrive under for Liverpool, og han sa han skulle tenke over det, sier Redknapp. Seinere avslo Ronaldo forespørselen fordi han forsatt er under kontrakt med Inter. Redknapp har framgang etter en lang periode med knetrøbbel og er trolig tilbake på banen etter nyttår.

Kilder: The Sun, The Mirror, Soccernet, FootballNews, Sky Sports, TeamTalk.