MÅLLØST PÅ STADION: Det er sjelden Brann og Strømsgodset går målløse av banen, men i søndagens toppoppgjør på Stadion greide ingen å finne nettmaskene. Her Fredrik Nordkvelle i duell med Christian Kalvenes. 
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
MÅLLØST PÅ STADION: Det er sjelden Brann og Strømsgodset går målløse av banen, men i søndagens toppoppgjør på Stadion greide ingen å finne nettmaskene. Her Fredrik Nordkvelle i duell med Christian Kalvenes. Foto: Marit Hommedal / ScanpixVis mer

Brann er oppe på sølvplass

- Men jeg er litt skuffa, sier trener Rune Skarsfjord.

Brann - Strømsgodset 0-0

(Dagbladet): Brann-trener Rune Skarsfjord gliste godt da han før kampen ble spurt hvordan det var å spille toppkamp på Stadion.

Smilet var ikke like bredt etter 90 minutter og 0-0 mot Strømsgodset - for Brann var best og kunne fort slått et Godset-lag som åpenbart kjente torsdagens kraftanstrengelse mot Atletico Madrid i beina.

- Jeg er litt skuffa. Og det er en god følelse å kjenne at man er skuffet etter 0-0 mot et veldig bra lag. Vi er hakket hvassere enn dem, vi får mange dødballer og situasjoner som kan gi scoring. Men vi er akkurat ikke gode nok, sier Skarsfjord til TV 2.

Branns største mulighet kom da Diego Guastavino klinket ballen i undersida av tverliggeren i 1. omgang, men ellers var det langt mellom de virkelig store sjansene for rødtrøyene.

Det var det også for Strømsgodset, men Fredrik Nordkvelle fikk en gyllen mulighet til å bli matchvinner 10 minutter før slutt, da han ble spilt gjennom av Ola Kamara. Han forsøkte å sette ballen mellom beina til Piotr Leciejewski, men Brann-keeperen forhindret baklengs med en beinparade.

Godset-trener Ronny Deila var like fullt en fornøyd mann etter uavgjort.

- Vi hadde en del slitne bein utpå der i dag, og ikke tempoet som kjennetegner oss til vanlig. Men vi står på, tar med oss poeng, og det skal vi være fornøyde med. Brann hadde flere sjanser enn oss, og vi er litt heldige. Men det er godt å ha litt marginer også, sier han med et smil.

Brann er oppe på sølvplass ettersom Tromsø tapte i Stavanger - og det hadde nok ingen i Bergen regnet med før sesongstart. Strømsgodset falt ned til femteplass, men har én eller to kamper mindre spilt enn lagene over seg.