Brann-fadese til 180000 kr

BERGEN (Dagbladet): Manager og sportslig leder Kjell Tennfjord smilte bredt i går etter at han vant over Brann-ledelsen i Bergen namsrett. I morgen stiller han til jobb på Brann stadion i kampen mot Odd Grenland. - Jeg tror på en ny seier, sier han.

Sportsklubben er dømt til å betale Tennfjords saksomkostninger med nesten 90 000 kroner. I tillegg har klubben pådratt seg egne saksomkostninger som beløper seg til omtrent samme beløp. Permitteringen, som skulle være et sparetiltak, har altså kostet Brann rundt 180 000 kroner.

  • Tennfjord har ennå ikke tatt stilling til om han skal ta konsekvensen av kjennelsen fra Bergen namsrett og kreve lønn utbetalt for den knappe måneden han har vært ute av jobb.

Han vil heller ikke svare på om han solidarisk vil gå ned ti prosent i lønn som spillerne og de andre ansatte allerede har gjort.

- Jeg vil tenke på det hvis den problemstillingen blir forelagt meg av ledelsen. For øvrig føler jeg at jeg har tillit _ det kom klart fram i partsforklaringen til styreleder Harald Schjelderup i retten. Det blir ikke vanskelig å gå tilbake til jobb, sier Tennfjord.

  • Brann-direktør Harry Herstad sier styret venter til over helga med å ta stilling til om det skal påkjære kjennelsen.

- Vi er overrasket over at namsretten har lagt så liten vekt på våre argumenter om driftsinnskrenkninger, sier Harry Herstad.