Brann-fansen feiret seier i serieåpningen, så utliknet Fredrikstad

Helt på tampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredrikstad-Brann 1-1 (0-1):

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Brann spilte sin først kamp i landets nest høyeste divisjon siden 1986 i dag. Det gikk ikke helt som de hadde tenkt.

De fleste forventer at bergenserne skal rykke rett opp igjen, men de tilreisende Brann-supporterne viste en anelse ydmykhet før kampen mot Fredrikstad.

De holdt nemlig opp et stort banner med teksten «BREDDEFOTBALL 2015» før avspark.

På banen viste Brann tidvis at de med rette er favoritter i årets 1. divisjon, som har fått navnet Obosligaen.

Bergenserne så lenge ut til å sikre seg årets første trepoenger, men Rikard Norlings menn gjorde det nemlig svært vanskelig for seg selv.

Hakket skarpere Brann kom riktignok til den første ordentlige avslutningen på det nye kunstgresset på Fredrikstad stadion. Men frisparket fra Kristoffer Larsen, som han selv vant, gikk et godt stykke utenfor Jon Masalin i FFK-buret.

Lite skjedde de første ti minuttene. Kampen skiftet karakter hele tiden, og begge lag forsøkte å sette fart da de vant ballen.

Forskjellen var at Brann så hakket skarpere ut de gangene de satte fart framover. Fredrikstad bygget i større grad opp spillet bakfra, men slet med både tempo og presisjon den siste tredjedelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.