GIR EN FLYER TIL START: Brann-supporterne vil ha med flere i tribunesangen, og gir ut en flyer med sangtekster og instruksjoner før kampen mot Haugesund i  kveld.
Foto: Rune Nilsen
GIR EN FLYER TIL START: Brann-supporterne vil ha med flere i tribunesangen, og gir ut en flyer med sangtekster og instruksjoner før kampen mot Haugesund i kveld. Foto: Rune NilsenVis mer

Brann-fansen gir VIP-ene nødhjelp

Deler ut flyere med sangtekster og instruksjoner.

Direkte i fotballstudio klokka 19 i kveld: Brann - Haugesund

(Dagbladet): Det står tydeligvis dårlig til med stemningen i Bergen, til tross for at Brann overraskende nok er helt i toppen av tabellen. Derfor tar supporterne i Bataljonen ansvar for å heve stemningen foran kveldens kamp mot Haugesund på Brann Stadion.

Bataljonen skal nemlig dele ut flyere til tilskuerne på vei inn til VIP-tribunene. Det er en slags instruksjon i hvordan de skal oppføre seg på tribunen, skriver Bergensavisen.

«Når supporterne begynner å syngeg "reis opp hvis du elsker Brann" er det viktig at vi alle reiser oss og synger med,» skriver Bataljonen i flyeren som er lagt ut i sin helhet i BA.

I tillegg skriver Bataljonen hvilke sanger de forventer at VIP-tribunen synger med på, og legger selvfølgelig ved sangtekstene. Alt for å gjenskape den stemningen Bataljonen mener spillerne fortjener.

- Vi har vært gjennom en omveltning både når det gjelder økonomi og interesse. Norsk fotball er inne i en fase som vi ikke helt kommer oss ut av. Og så var Brann nederlagsdømt før sesongen. Dermed har folk blitt litt avventende. I tillegg har vi et kampoppsett med fire ulike kampdager, og kamper som flyttes med korte tidsfrister, sier supporterleder Morten Talhaug til BA.

- Å finne ut når Brann faktisk spiller, det er et problem også for meg, sier han.

I tilfelle du lurer fortsatt, er altså kampstart mellom Brann og Haugesund klokka 19 i kveld. Kampen følger du direkte i vårt fotballstudio, der kan du også synge med fra tribunen.

AVDELINGEN FOR TIPS OG RÅD: Bataljonen er lei av at enkelte på Brann Stadion ikke bidrar til stemningen. Faksimile: BA/Bataljonen
AVDELINGEN FOR TIPS OG RÅD: Bataljonen er lei av at enkelte på Brann Stadion ikke bidrar til stemningen. Faksimile: BA/Bataljonen Vis mer