Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann mot Strømsgodset

Brann-fansen lo av Marcus Pedersen

Ex-Brann-spiller, Marcus Pedersen, hadde en kjip kveld i regnværet i Bergen da Strømsgodset ble rundspilt.

TAPTE: Strømsgodsets Marcus Pedersen i kamp med Branns Sivert Heltne Nilsen i eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Strømsgodset på Brann Stadion.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
TAPTE: Strømsgodsets Marcus Pedersen i kamp med Branns Sivert Heltne Nilsen i eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Strømsgodset på Brann Stadion. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

BERGEN (Dagbladet): Strømsgodset fikk ikke mye til mot Brann i Eliteseriens andre runde. Brann-fansen fryktet nok deres gamle spisshåp fra 2014-sesongen. men han fikk lite til.

Dette i en kamp som endte 3-0 til hjemmelaget.

Rask: Marcus Pedersen har en grei forklaring på hvorfor han plutselig var helt alene. FOTO/VIDEO:BJØRN LANGSEM/DAGBLADET Vis mer

Hørte latterbrøl
Marcus Pedersen synes at det eneste som skapte litt liv og røre, var at Brann-fansen lo hver gang han ikke fikk noe til.

- Jeg liker Brann-fansen. De er et godt hjemmepublikum. I dag var det meg det gikk ut over, sier spissen fra Hamar, før han legger til følgende:

- Jeg hadde regnet med å bli buet på, men i stedet hørte jeg latterbrøl hver gang jeg prøvde å avslutte, eller finte bort noen brannspillere. I dag fikk jeg ikke noe til. Men det var moro å høre engasjerte Brann-fans.

- Drit kjedelig

Pedersen mener også at det var en kjedelig kamp, hvor Strømsgodset ikke fikk til mye.

- Vi blir løpende i mellom, og har vel ikke en skikkelig målsjanse i løpet av 90 minutter. Det er for dårlig. Vel, det er rent å slett drit kjedelig. Heldigvis vet jeg at vi kan mye bedre, så det er bare å lære av denne kampen, og komme sterkere tilbake, sier Marcus Pedersen som ble byttet ut halvveis i andre omgang.

Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud sa dette om kampen:

- Nei, hvor var vi? Vi var i alle fall ikke helt til stede og påskrudd. All honnør til Brann for en god kamp. For vår del så må vi lære av slike dårlige kamper. For dette var ingen hyggelig kveld i Bergen.