Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann får svar på Bentley-bud i dag

Har lagt fire millioner på bordet, ifølge lokalavisa.

PÅ FLYTTEFOT: Odd Grenlands Bentley Akabueze kan være Brann-spiller i løpet av kort tid.  
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
PÅ FLYTTEFOT: Odd Grenlands Bentley Akabueze kan være Brann-spiller i løpet av kort tid. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix Vis mer

Brann har ifølge Telemarksavisa tilbudt Odd 4 millioner kroner for angriperen Bentley. I løpet av tirsdagen får bergenserne svar fra Odd.

- Jeg vil ikke kalle det et skriftlig bud, men mer en oppsummering av hva vi har snakket om i dag (mandag). Jeg kommer til å gi Brann en tilbakemelding i løpet av tirsdag, sier Odd-direktør Tore Andersen til TA.

Lokalavisen mener å vite at Brann har tilbudt 4 millioner kroner for å hente Bentley fra Odd. Angriperens kontrakt med Skien-laget går ut etter sesongen. Til sommeren kan han skrive under for ny klubb vederlagsfritt.

- Brann er en seriøs klubb, som krever seriøs behandling, sier Andersen.

Bentley selv avviser ikke en overgang til sportsklubben.

- For å være helt ærlig, så er det en bra klubb, sier Bentley til Telemarksavisa.

Sist sesong ble det ni seriemål og sju målgivende pasninger i Odd-drakten for Bentley.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling