Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Brann favoritter til gullet

Kippe før toppkampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Før kveldens storoppgjør mot Brann er ikke Frode Kippe i tvil, Brann er det beste laget i Norge.

- Vi må slå Brann for å henge med. Men de har vært solide i hele år og det blir vanskelig, sier LSK-kapteinen til 100% Fotball.

- Slår vi dem er vi med, men Brann blir likevel tøffe å ta igjen. Uansett er de favoritter til seriegullet.

- Ikke dyktige nok

Etter å ha herjet med alt og alle i de første rundene står «Fugla» nå bokført med tre tap på de fire første seriekampene. Tronen øverst på tabellen er byttet ut med fjerdeplass, a poeng med Stabæk, to bak Rosenborg (to kamper mindre spilt enn begge), og hele ni poeng - og en kamp - mindre enn kveldens motstander.

- Det er ikke lett å sette fingeren på hva som har gått galt. Vi har rett og slett ikke vært dyktige nok, scoret for lite og sluppet inn for mye mål, fortsetter Kippe.

- Mot Rosenborg gikk vi litt i oppløsning og greide ikke stå i mot. Det har vi tatt tak i på trening denne uka og vi får håpe det gir utslag mot Brann.

Søgård inn

MÅ VINNE:  Frode Kippe mener hans LSK, her representert ved Olivier Occean, er med i gullkampen om de vinner i kveld. Foto: Scanpix
MÅ VINNE: Frode Kippe mener hans LSK, her representert ved Olivier Occean, er med i gullkampen om de vinner i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

Lillestrøm stiller med en tropp fri for skader på Åråsen i kveld. Eneste mann ute er Bjørn Helge Riise. Lillbror Riise pådro seg sitt tredje gule kort mot Rosenborg, og må sone karantene. Brann stiller med sitt sterkeste lag.

Vi følger kampen direkte fra kl. 19.00

Lillestrøm (4-4-2, sannsynlig ellever): Heinz Müller - Dan Johansen, Anders Rambekk, Frode Kippe, Shane Stefanutto - Espen Søgård, Kasey Wehrman, Robert Koren, Pål Strand - Michael Mifsud, Arild Sundgot.

Brann (4-4-2, sannsynlig ellever): Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Olafur Örn Bjarnason, Kristjan Örn Sigurdsson, Erlend Hanstveit - Charlie Miller, Martin Andresen, Helge Haugen, Petter Vaagan Moen - Bengt Sæternes, Robbie Winters.

image: - Brann favoritter til gullet