Brann fikk bank av Murcia

Slapp med 2-4 på La Manga.

(Dagbladet.no): Brann har bare vunnet to treningskamper denne sesongen, og det mot lag som ikke spiller i samme divisjon. I kveld gikk de på en ny smell.

Murcia, som er nummer sju i Spanias nest øverste divisjon, holdt lekestue med Brann i en time og ledet 4-0 etter femti minutter, melder Bergens Tidende.

Murcia tok ledelsen etter 20 minutter ved Zubuzarreta, før Raluy doblet ledelsen sju minutter senere. Åtte minutter før hvilen ble kampen punktert da Zubuzarreta scoret sitt andre mål for dagen.

Det gikk mot braknederlag da Granades scoret på straffe og økte til 4-0 fem minutter etter pause, men sju minutter senere reduserte Petter Vaagan Moen på et flott frispark.

Brann ble redusert til ti mann da Janez Zavrl ble utvist, men Dylan MacAllister reduserte likevel ytterligere en gang slik at sluttresultatet ble 2-4.

- Dette var en grei gjennomkjøring. Men vi må opp et par hakk mot Viking søndag, sier en lite bekymret Mons Ivar Mjelde til Bergens Tidende.

IKKE BEKYMRET: Brann ble rundspilt i 60 minutter og har nesten bare tapt i vinter, men Mons Ivar Mjelde bedyrer at han ikke er bekymret. Foto: SCANPIX
IKKE BEKYMRET: Brann ble rundspilt i 60 minutter og har nesten bare tapt i vinter, men Mons Ivar Mjelde bedyrer at han ikke er bekymret. Foto: SCANPIX Vis mer