Brann fortjent videre etter 0-0

Vilnius (NTB): Brann klarte å holde nullen mot Zalgiris Vilnius tirsdag, og det holdt for avansement til 1. runde i Uefa-cupen. Men kampen ble ikke helt som Brann hadde ventet.

- Utfallet var som forventet, men ikke kampen. Vi var ikke særlig opptatt av å angripe, og noe overraskende var heller ikke Zalgiris det innledningsvis. Derfor ble 1. omgang veldig sjansefattig, sa Branns sportslig ansvarlige Kjell Tennfjord til NTB.

- I 2. omgang måtte de framover på banen, og dermed fikk vi en del gode kontringer vi fort kunne gjort mål på. Vi hadde blant annet et skudd i stanga, fortsatte Tennfjord.

Selv om Brann-spillerne opplevde et voldsomt trykk mot seg i sluttminuttene, klarte de å holde hodet kaldt og unngå baklengsmål. Da holdt 1-0 seieren for 14 dager siden i lange baner.

- De to kampene sett under ett synes jeg vi vant fortjent. Det er sterkt å spille 0-0 borte i europacupen, uansett hva motstanderen heter, sa Tennfjord. Det gjelder ikke minst for Brann, som er uten borteseier i serien i år.

Tennfjord har ikke tenkt over hvem som er ønskemotstanderen i 1. runde.

- Jeg vet ikke hvem som er med en gang. Det får vi ta fredag. Nå er vi veldig glade for å ha gått videre, sa han.