Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann fortsetter framgangen

Har passert cupvinner Aalesund. Truer RBK og VIF.

HJERTEKLUBBEN BRANN? Mobiliseringen rundt Bergens favoritter det siste døgnet har sendt laget i ryggen på tetduoen Rosenborg og Vålerenga. 
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
HJERTEKLUBBEN BRANN? Mobiliseringen rundt Bergens favoritter det siste døgnet har sendt laget i ryggen på tetduoen Rosenborg og Vålerenga. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

||| • Her kan du stemme på klubben i ditt hjerte!

kan det bli Brann-seier for første gang i Klubben i mitt hjerte. Mobiliseringen rundt Bergens favoritter det siste døgnet har sendt laget i ryggen på tetduoen Rosenborg og Vålerenga. Med en uke igjen å stemme er ikke avstanden større enn at bergenserne lett overtar som Norges mest populære klubb i klassen for særidrettslag med flere enn 100 medlemmer.

Også i de andre klassene er det nye klubber som nærmer seg de vanligvis mest populære lagene. Stillingen i teten ser slik ut nå:

KLASSE 1: Fram Larvik leder fortsatt, men det er Trondheims-klubben Sjetne IL som øker mest. Trønderne er tett bak toppen, fulgt av Øystese. Nye populære lag i framgang er Trygg Lade, Hødd og Skeid.

KLASSE 2: Tettrioen Siddis, Hemnes og Dalselv holder stillingen, men pass opp for Placebo Ballklubb fra Trondheim. Her jobbes det godt med å få medlemmer, venner og familie til å stemme fram en klubb som til vanlig er litt lenger unna medieoppmerksomheten. Fin framgang også for Oppdal Hestesportklubb.

KLASSE 3: Mektige Brann er fullt i stand til både å passere Vålerenga og hente inn Rosenborg helt i toppen. Bare et par tusen stemmer skiller de tre mest populære storklubbene.
Bakover holder Sandnes Ulf fortsatt en flott ledelse på naboen Viking, mens Fredrikstad er adskillig mer populær i Østfold enn Sarpsborg 08 noen måneder før de møtes i samme divisjon.

KLASSE 4: Ny leder ettersom NTNUI såvidt har klatret forbi Realkameratene. BSI Volleyball utfordrer de begge.
FC Kjøttbyen er foreløpig best av bedriftslagene i denne bedrifts -og studentklassen. Med en fjerdeplass totalt kan det bli utstyrspremie til slutt om stemmetakten økes litt.

Sist døgn er det stemt mer i Klubben i mitt hjerte enn noen gang. Du har sjansen til å løfte fram din klubb helt til fredag 20.november kl.12.00.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media