Brann gir ikke opp Rushfeldt

Vil lokke TIL-spissen til Bergen.

• Dagbladet.no 21. november: Rush avviser ikke klubbskifte

Brann planlegger å komme med et tilbud til Tromsø i løpet av et par dager i et forsøk på å lokke Sigurd Rushfeldt (35 neste tirsdag) til klubben, melder Bergens Tidende.

Bergenserne har ikke latt seg skremme av at Tromsø og Rushfeldt for kort tid siden sendte ut en pressemelding der det framgikk at spissen forholder seg til kontrakten som gjelder ut neste sesong, med mindre klubben og spilleren blir enige om noe annet.

- Vi rettet en henvendelse til Tromsø før helgen. Den ble avvist. Tilbakemelding var at TIL ikke er interessert i å slippe ham. Vi får se om det er endelig, eller om det går an å finne en løsning, sier Roald Bruun-Hanssen, sportslig leder i Brann til Bergens Tidende.

Han avviser at klubben allerede skal ha kommet med et bud på Rushfeldt.

- Nå har vi et par dager til å diskutere saken, sier han til bt.no.

Han sier også at en løsning kan innebære både penger og spillere i bytte, og Bruun-Hanssen sier at det nå kun er Sigurd Rushfeldt klubben satser på å knytte til seg.

(NTB)

BRANN VIL HA GOALGETTER: Sigurd Rushfeldt er sterkt ønsket i Brann, selv om både TIL og spissen i forrige uke fortalte at 34-åringen blir i nord. Foto: Scanpix
BRANN VIL HA GOALGETTER: Sigurd Rushfeldt er sterkt ønsket i Brann, selv om både TIL og spissen i forrige uke fortalte at 34-åringen blir i nord. Foto: Scanpix Vis mer