Brann glapp mot Sogndal

Rune Bolseth ble dagens mann i Sogndal da han satte inn 4-3 på straffespark - med to tusen Brann-fans bak målet.

Sogndal åpnet fabelaktig og ledet 3-0 før 20 minutter var spilt. Men det raknet på slutten, og to viktige poeng så ut til å glippe igjen før Sogndal ble tildelt straffespark i kampens siste minutt.

- Jeg forsøkte å være kald, og bestemte meg for å sette straffesparket i motsatt side av det jeg vanligvis gjør. Jeg satte straffesparket til høyre for keeper, sa matchhelten Bolseth til NTB etter det dramatiske oppgjøret.

- Det var forferdelig frustrerende å få 3-3 i trynet like før slutt, vi har spilt uavgjort for ofte i det siste. Derfor var det også en enorm lettelse og en utrolig følelse å avgjøre kampen, sa Rune Bolseth.

Sammen med Alexander Ødegaard var han kampens store spiller, og de to regisserte Sogndals strålende 1. omgang.

Brann hadde med seg klubbrekord i antall kamper uten tap til Sogndal, men etter 19 minutter lå laget under 0-3. Brann kjempet seg tilbake til 3-3, men fikk et ulykksalig straffespark imot på overtid. Det var ikke Brann-trener Teitur Thordarsson særlig fornøyd med.

- Jeg er forferdelig irritert på straffen, men jeg vil helst ikke kommentere det, sa islendingen til NTB.

- Det er vår egen feil at vi tapte. Vi ga Sogndal en 3-0-ledelse før vi begynter kampen, og det er grunnen til at vi tapte, sa han.

(NTB)