Brann-gull

Brann-Stabæk 3-1. Fem kamper, fem seirer og 15 scoringer. Brann er vinterens slager, og 24. januar sier trener Teitur Thordarson til Dagbladet: - Vi er gode nok til å utfordre Rosenborg og Molde. Og målet er selvsagt seriegull.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I finalen i storhallturneringen i Ålesund var Stabæk bra med de første 45 minuttene. Etter pause handlet det meste om Brann.

- Jeg synes vi var gode - veldig gode, faktisk, sier Thordarson, og legger til:

- Jeg er ikke i tvil om at vi kan true Rosenborg. Her blir det offensiv fotball for alle penga. Skal vi vinne gull, må vi tore å angripe.

Raymond Kvisvik scoret Branns andre mål, og liker årets utgave av Bergens stolthet.

Moro med Brann

- Det blir moro på Stadion i sommer. Teitur har innført en mer ballbesittende stil, og det passer bra med så mange kreative typer. Jeg er enig med Teitur, og tror vi forbedrer fjorårets tredjeplass, sier Kvisvik.

Brann satser primært på 4-4-2, men systemet er såpass fleksibelt at 4-5-1 eller 4-3-3 er aktuelt.

Artisteri

- Jeg mener gutta skal søke løsninger langs bakken og spille ut motstanderen. Ingen får kjeft for å drible, for min filosofi er at man kan være litt artist når det passer. Vi må la de kreative spillerne få utfolde seg, sier Thordarson.

Gode tilvekster

Islendingen mener midtbanespilleren Hassan El- Fakiri (fra Lyn) og Sergej Terehof (fra Flora Tallinn) blir nyttige tilvekster i en sterk spillerstall. I tillegg har Stefan Paldan allerede gjort to innhopp i storhallturneringene etter at korsbåndet røyk i fjor. Og Erlend Hanstveit er spilleklar om to uker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer