Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann har Helstad-beredskap

MELLØS (Dagbladet) Moss-Brann 2-3: Alex Valencia og Brann spilte festfotball i andreomgang mot Moss. Kampen viste likevel at bergenserne har et spissproblem hvis Thorstein Helstad forsvinner til Anderlecht.

- Jeg har klart for meg hva vi må gjøre hvis Thorstein forsvinner, sier Teitur Thordarson til Dagbladet.

Han har allerede sett på aktuelle erstattere.

- Vi vet hvilke spillere og spillertyper vi er ute etter, men det kan godt hende vi velger å omskolere framfor å kjøpe nytt, sier Teitur.

Karadas skadd

Kampen mot Moss visste imidlertid at bergenserne trenger større bredde på topp. På skadde Helstads plass fikk Azar Karadas endelig sjansen fra start. Det varte i en drøy halvtime.

- Jeg har slitt med en skade bak i knehasen siden før sesongstart. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir ute nå, sier Karadas til Dagbladet.

Heller ikke spisskollega Petter Furuseth Olsen maktet å fullføre kampen i sommervarmen. Dermed dannet Tommy Knarvik og Raymond Kvisvik spisspar det siste kvarteret. Med viktige kamper både i Champions League, Tippeligaen og cupen utover høsten virker Brann-angrepet i tynneste laget.

20. juli går fristen ut for påmelding av spillere til Champions League.

Gulljakt

Mot Moss var imidlertid Brann mer enn gode nok, og burde scoret minst et par mål til. Banens beste, Alex Valencia, fikk til tider venstreback Kjell Olofsson til å se enda eldre ut enn sine 35 år. Lynvingen fikk også æren av å sette inn vinnermålet etter et praktangrep der Kvisvik og Furuseth Olsen grunnlurte hele Moss-forsvaret.

- Vi spiller veldig bra til tider, men gjør det unødvendig spennende mot slutten. Nå er vi med i gullkampen, sier en fornøyd Valencia til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling