Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann har ikke VIP-plass til Hareide

- Så lenge jeg får sett kampen er det greit, sier landslagssjefen, som må sitte med Brann-fansen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bergen står på hodet. Trondheim står på hodet. Det er seriefinale her, det er seriefinale der. Klokka 20 i morgen kveld sparkes årets mest nervepirrende oppgjør i gang på Brann stadion.

Og seg hør og bør skal Åge Hareide overvære kampen.

Det er bare et problem - det finnes visstnok ikke et eneste ledig sete  i VIP-avdelingene til landslagssjefen!

I følge Bergensavisen må Hareide nemlig ta til takke med en vanlig sitteplass sammen med mannen i gata i morgen kveld.

- Det er fullt!

- Det var rett og slett ikke plasser igjen da Hareide meldte sin ankomst, sier medieansvarlig i Brann Hans Lokøy til BA.

Lokøy sier at Hareide naturligvis får inngang til VIP-området med servering i pausen og før og etter kampen. Men at det under kampen nå er smekkfullt på den såkalte «VIP-altanen».

- Han får en vanlig sitteplass på en helt vanlig billett. Det er rett og slett ikke plass noe annet sted, forteller Lokøy.

SER MØRKT UT FOR VIP-PLASS: Landslagssjef må i følge BA se Martin Andresen og Brann mot RBK fra et ordinært sete sammen med resten av publikum i morgen. VIP-området er smekkfullt! Foto:Arnt E. Folvik/Dagbladet
SER MØRKT UT FOR VIP-PLASS: Landslagssjef må i følge BA se Martin Andresen og Brann mot RBK fra et ordinært sete sammen med resten av publikum i morgen. VIP-området er smekkfullt! Foto:Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer

Landslagssjefen selv tar det hele med godt humør.

- Jeg trenger bare et vanlig sete. Bare jeg ser kampen så spiller det ingen rolle hvor jeg sitter, skriver Hareide i en tekstmelding til Dagbladet.no i kveld.


«Rikets Røst» fikk nei

Lokøy forteller at over 120 pressefolk er akkreditert til morgendagens storkamp, over det dobbelte av det normale antallet på en tippeligakamp på Brann Stadion.

Mediesjefen innrømmer at Brann har måttet ta i bruk all oppfinnsomhet og kreativitet de innehar, og at flere enn Hareide har fått nei.

- Otto Jespersen og programmet Rikets Røst har kommet med en forespørsel, men de er ikke her til vanlig. De får ikke plass til kampen i morgen. Tilbake i tid hadde Brann kanskje passet inn i programmet, men ikke nå lenger, avslutter Lokøy.

image: Brann har ikke VIP-plass til Hareide