Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann har knepet kulekasteren

- Blir utestengt i lang, lang tid.

(Dagbladet.no): De siste ukene har Brann jaktet på personen som kastet en biljardkule inn på banen mot slutten av rødtrøyenes hjemmekamp mot Everton.

Klubben har mottatt en mengde tips fra publikum via e-post og telefon, etter at supporterklubben Bataljonen la ut en oppfordring på sin hjemmeside.

Nå er gjerningsmannen omsider identifisert. Arrangementsansvarlig Jan Tore Guntveit er sikker på at de har funnet fram til riktig person.

- Etter å ha sammenstilt alle videobilder, pluss alle tipsene vi har fått, har vi etter alle solemerket funnet fran til vedkommende. Det er en gutt i 25-30-årsalderen, han kommer til å bli utestengt fra Brann Stadion i lang, lang tid. I tillegg vurderes det en politianmeldelse. Det blir opp til styret å avgjøre, sier han til TV 2.

Overfor Dagbladet.no har Guntveit tidligere slått fast at synderen vil bli utestengt på livstid.

- Det finnes ingen formildende omstendigheter. Når du velger å ta med den type gjenstand på kamp, da planlegger du noe. Jeg klarer ikke å sette meg inn slikt, hvordan noen kan gjøre sånn, sa han.

FIKK OVERLEVERT BILJARDKULE: Everton-kaptein plukket opp biljardkula på gressteppet, og ga den videre til dommer Anton Genov. Nå er kulekasteren omsider identifisert. Foto: TV 2
FIKK OVERLEVERT BILJARDKULE: Everton-kaptein plukket opp biljardkula på gressteppet, og ga den videre til dommer Anton Genov. Nå er kulekasteren omsider identifisert. Foto: TV 2 Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media