Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Brann har misforstått

Teitur Thordarson frykter at Branns treningsleir blir ødelagt på grunn av ligalandskampen mot Danmark 6. mars. Det har han ingen grunn til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Branns hjemmeside sier trener Teitur Thordarson at han vil ta kontakt med Nils Johan Semb for å hindre at Brann-laget blir tappet når klubben reiser til La Manga på treningsleir i Spania mellom 2. og 9. mars.

6. mars spiller Norge ligalandskamp med bare hjemlige spillere, og Nils Johan Semb sier til Dagbladet.no at Brann ikke har noen grunn å bekymre seg.

- Brann har misforstått, vi har ikke regnet med spillere fra Brann. De klubbene som er på La Manga kommer vi ikke til å bruke spillere fra, sier Semb.

Dermed kan Teitur slappe av. Verken Thorstein Helstad, Ivar Rønningen, Alex Valencia eller Azar Karadas er aktuelle for Norges ligalag.

- Vi vet det er en viktig del av oppkjøringen til Tippeligaen, sier Semb.

Også Lillestrøm er negative til at for eksempel Pål Strand skal reise til Danmark. Semb svarer med at uttaket skal bli tatt i samråd med klubbene.

- Hvis LSK-spillere er aktuelle kan vi ta en prat om det. Vi er fleksible, sier Semb.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart