Brann har mottatt symbolsk sum for Huseklepp

1,5 av 14 millioner kroner er betalt.

KOMMER PENGA?: Erik Huseklepp synes det er leit at Brann ikke har fått penger av Bari. Nå er det i hvert fall kommet litt over en million kroner - men fortsatt gjenstår nærmere 13. Foto: (AP Photo/Donato Fasano)
KOMMER PENGA?: Erik Huseklepp synes det er leit at Brann ikke har fått penger av Bari. Nå er det i hvert fall kommet litt over en million kroner - men fortsatt gjenstår nærmere 13. Foto: (AP Photo/Donato Fasano) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Branns sportsdirektør Roald Bruun-Hansen trodde de satt på en bankgaranti som ville sikre klubben penger for salget av Erik Huseklepp.

Men nylig oppdaget bergenserne til sin forferdelse at det de trodde var en bankgaranti i stedet var et kredittbrev - og at de kanskje måtte se langt etter de 14 millionene de var lovet.

Nå har Bari likevel hostet opp en liten del av den totalte overgangssummen, melder nrk.no.

- Vi har mottatt en liten delbetaling fra Bari, sier Bruun-Hansen.

Han vil ikke opplyse hvor stor, men overfor TV 2 opplyste Bari sist søndag at 1,5 millioner kroner var på vei til Branns konto. Det er under halvparten av hva første avdrag opprinnelig skulle være.

- Vi har sendt 200 000 euro, og de vil se resten snart, lovet sportsdirektør Guido Angelozzi da.

Brann har koblet inn FIFA for å få hjelp til å drive inn Huseklepp-pengene. Penga eller Huseklepp, var budskapet før TV 2 avslørte at rødtrøyene hadde dummet seg ut med bankgarantien.

Bruun-Hansen vil ikke spekulere i om det symbolske avdraget fra Bari er et signal om at ting er i ferd med å skje.

- Vi fortsetter å følge saken i de retningene vi har gått i, både ved å følge opp banken, klubben og FIFA. Så får vi vente med å konkludere om det endelige utfallet til vi har fått en avklaring, sier NRK.

PS! Om alle de 14 millionene skulle komme inn på konto til slutt, får Brann mindre enn halvparten av dem. Investeringsselskapet Hardball stikker av med 50 prosent, og moderklubben Fyllingen får også prosenter av summen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer