Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Brann har seriens beste spisspar

Ifølge Uwe Rösler.

(Dagbladet.no): Etter at Lillestrøm tapte 2-6 for Brann 16. mai i fjor sendte Uwe Rösler spillerne sine rett på trening - klokka 01 på natta.


En av grunnene til at LSK-gutta måtte springe rundt i mørket var Bengt Sæternes. Brann-spissen terroriserte Lillestrøm og satte inn tre av de seks målene.

I Sæternes og Robbie Winters mener Rösler at Brann har en bedre angrepsduo enn noen andre i Tippeligaen. Winters begynte på benken i forrige kamp mot FFK, men er høyst trolig tilbake i startoppstillingen i kveld.

- De er det beste spissparet i serien. Måten de jobber sammen på er glimrende, sier Rösler til Dagbladet.no.

- Brann har så masse kvalitet fra midtbanen og framover. De har styrke, kraft, bevegelse, kloke fotballhoder, pasningskvalitet...alt som kreves for suksess.

- Men det står dårligere til i forsvaret?

- Det var ditt utsagn - ikke mitt, svarer Rösler.

Dropper nattrening

MÅLFARLIG: Bengt Sæternes scoret tre ganger da Brann slo Lillestrøm 6-2 16. mai i fjor. Ifølge Uwe Rösler utgjør han sammen med Robbie Winters Norges beste spisspar. Foto: SCANPIX
MÅLFARLIG: Bengt Sæternes scoret tre ganger da Brann slo Lillestrøm 6-2 16. mai i fjor. Ifølge Uwe Rösler utgjør han sammen med Robbie Winters Norges beste spisspar. Foto: SCANPIX Vis mer

Publikummet på Brann Stadion er kjent for å være landets beste i medgang. I motgang kan de imidlertid være nådeløse - for eksempel om Lillestrøm skulle få noen tidligere scoringer i kveld.

Rösler er ikke av samme oppfatning.

- Da vet du mer om Brann enn jeg. Jeg har slått Brann 2-1 i Bergen som spiller  (Rösler scoret begge), og tapt 2-6 som trener. Begge gangene var publikum fantastiske. Men i kveld håper jeg vi gjør dem stille.

- Blir det nattrening om Brann vinner?

- Det er ikke 16. mai i dag, slik som sist. Jeg har for stor respekt for den norske nasjonaldagen til å ha trening 17. mai. Spillerne mine kan føle seg ganske trygge etter kampen i dag, sier Rösler og ler godt.

<B>TILBAKE:</B> Robbie Winters ble vraket i serieåpningen. I kveld får han trolig tillit ved siden av Bengt Sæternes.
<B>SLIPPER Å LØPE:</B> Om Lillestrøm skulle tape for Brann i kveld, vil de ikke bli beordret rett ut på løpetrening slik som sist, lover Uwe Rösler.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling