Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann håver inn

Rekordstor sponsoravtale.

(Dagbladet.no): Brann har tradisjon for å være tro mot lokale sponsorer. Nå har de inngått en ny avtale med sparebank Vest som sikrer Brann 35 millioner kroner de neste fire årene.

Bankens logo skal fortsatt pryde spillernes bryst. Samtidig skal den nye tribunen på stadion også bære bankens navn når den står ferdig.

-Vi er utrolig glade og takknemlige for at Sparebanken Vest ønsker å fortsette samarbeidet med oss. Vi har en partner som tror på oss og som gir oss trygghet, sier Branns daglige leder, Bjørn Dahl, til Brann.no.

SKAL GI BANK: Petter Vaagan Moen skal fortsette med Sparebank Vest på brystet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling