Brann-helt - men hvor lenge?

Tyrkiske klubber er ute etter Azar Karadas, og Brann-helten kan forsvinne om han ikke belønnes med fast plass på laget.

KAN FORSVINNE: Dagbladet vet at flere tyrkiske klubber er interesserte i Azar Karadas (t.v.). Og gårsdagens store helt kan bli nødt til å forlate Brann på jakt etter mer spilletid.
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
KAN FORSVINNE: Dagbladet vet at flere tyrkiske klubber er interesserte i Azar Karadas (t.v.). Og gårsdagens store helt kan bli nødt til å forlate Brann på jakt etter mer spilletid. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): • Brann - Fredrikstad 2-1.

Selv om Steinar Nilsen var kjapp til å framheve laget og ikke enkeltspillerne prestasjoner for opphentingen av Fredrikstad i går kveld, er det ingen tvil om at det var innbytternes festaften i Bergen.

Trippellykke Ved pause kom Bjørnar Holmvik inn for en blek Jan Gunnar Solli, og bidro sterkt med sitt offensive spill og gode innleggsfot. Enda større lykke skulle de to neste innbyttene medføre:

Azar Karadas hoppet inn etter 53 minutter, og opp etter 66 minutter. Hassan El Fakiris innlegg fant pannebrasken til Brann-spissen, som kontant headet inn Branns utlikningsmål. Mens bergenserne hadde gitt Raio Piroja et billig ledermål tidlig i førsteomgangen, slet Brann tungt med å finne nettmaskene takket være en usedvanlig god Erik Bråthen i FFK-målet.

Straffemiss Bråthen lot seg ikke stoppe av Karadas-målet, reddet et godt Erik Huseklepp-straffespark bare minutter senere, og trodde lenge han hadde sikret et viktig poeng for østfoldingene. Først tre minutter på overtid måtte Bråthen kapitulere — etter at den tredje Brann-innbytteren Armann Björnsson fikk kranglet inn et fint framspill av nevnte Huseklepp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer