Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-helten lo godt før han skjønte det var hans egen bil

- Jeg aner ikke hvem jeg skal skylde på.

INNPAKKET: Dette synet ventet den tidligere Brann og Fyllingen-spilleren Inge Ludvigsen etter jobb i går. Bilen var innpakket i gavepapir. Foto: Privat
INNPAKKET: Dette synet ventet den tidligere Brann og Fyllingen-spilleren Inge Ludvigsen etter jobb i går. Bilen var innpakket i gavepapir. Foto: Privat Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere Brann-profilen Inge Ludvigsen (48) fikk seg en overraskelse etter jobb i går.

I garasjen sto nemlig bilen innpakket i gavepapir.

- Jeg var på vei hjem og plutselig så jeg kollegene mine stå å le. Jeg lo med dem og skjønte først etter et en liten stund at det var bilen min og meg de lo av, sier Ludvigsen til Dagbladet.

Det var BA som omtalte saken først.

- Spiller uskyldige Den tidligere forsvarsspilleren spilte på Fyllingen og Brann på 90-tallet og la opp i 1996. Ludvigsen har også trent Fyllingen tidligere. Nå jobber han ved Treider Fagskole.

- Spøken var morsom og kreativ. Og det er jo litt morsomt at noen har lagt sjelen i arbeidet, sier Ludvigsen.

- Kan vedkommende vente seg en reaksjon tilbake?

- Jeg aner jo ikke hvem jeg skal skylde på. Men det er mange på jobben som spiller uskyldige i dag, sier Ludvigsen med et smil.

Mystisk nisse Ifølge Ludvigsen føyer den innpakkede bilen seg inn i rekken av julespøker. Arbeidsplassen har en hemmelig nisse som utfører diverse oppdrag. Personer trekker en papirlapp med et navn som de skal utføre morsomheter mot.

Tidligere i desember ble Ludvigsen utsatt for en annen spøk, da en kollega la ut en falsk annonse på nettstedet finn.no.

Den falske annonsen hevdet Ludvigsen ville kvitte seg med fotballutstyr fra sin egen storhetstid.

- Jeg får nok aldri vite hvem som utfører spøkene så lenge jeg ikke tar de på fersken. Men dette er en fin måte å få humør på arbeidsplassen, sier Ludvigsen.

Inge Ludvigsen er bror av tidligere Brann-spiller Per-Ove Ludvigsen.

SCORET: Branns Inge Ludvigsen header inn 1-0 målet i cupfinalen 1995, Kampen mot RBK endte med 1-3 til trønderne.
Foto: Tor Richardsen / Scan-Foto / Scanpix
SCORET: Branns Inge Ludvigsen header inn 1-0 målet i cupfinalen 1995, Kampen mot RBK endte med 1-3 til trønderne. Foto: Tor Richardsen / Scan-Foto / Scanpix Vis mer