Brann henter 19-åring

- Vanvittig fysikk, sier Mons.

Fana-spiller Yaw Ihle Amankwah (19) er klar for Brann.

- Yaw blir Brann-spiller 15. juli. Deretter kan det hende vi låner ham tilbake til Fana resten av sesongen, sier Roald Bruun-Hanssen, sportslig leder i Brann, til klubbens hjemmeside.

19-åringen er av Brann-trener Mons Ivar Mjelde beskrevet som en spennende midtstopper med en vanvittig fysikk. Amankwah har trent med eliteserieklubben flere ganger.

- Dette er en spiller vi tror det er verdt å satse på. Han har potensial til å utvikle seg til å bli en god eliteseriespiller. Yaw har gode fysiske forutsetninger for å lykkes, og han er ambisiøs. Det liker vi, sier Bruun-Hanssen.

Brann betaler 280.000 kroner i utdanningskompensasjon for spilleren. 2.-divisjonsklubben Fana er også sikret en prosentsats ved videresalg og ytterligere betaling etter et visst antall kamper for Brann.

(NTB)

FORSVARSTRØBBEL: Brann har sluppet inn mye mål i år. Nå henter de en 19-årig midtstopper for framtida. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
FORSVARSTRØBBEL: Brann har sluppet inn mye mål i år. Nå henter de en 19-årig midtstopper for framtida. Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix Vis mer