TIL BERGEN: Odd-spiller Thomas Grøgaard tar turen over fjellene til Bergen og Brann i januar 2019. Her i aksjon for Odd i kvalifiseringskampen til Europa League mellom Odd og Dinamo Zagreb i fjor. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
TIL BERGEN: Odd-spiller Thomas Grøgaard tar turen over fjellene til Bergen og Brann i januar 2019. Her i aksjon for Odd i kvalifiseringskampen til Europa League mellom Odd og Dinamo Zagreb i fjor. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpixVis mer

Brann henter Thomas Grøgaard fra Odd

Har skrevet under toårskontrakt.

Odds venstreback, Thomas Grøgaard, har skrevet under for serieleder Brann. 24-åringen slutter seg til bergenserne fra januar 2019.

Det bekrefter Brann på sine nettsider mandag.

Grøgaard gjennomførte den medisinske testen mandag og har skrevet under på en toårskontrakt med Brann.

- Akkurat nå ligger hovedfokuset på å gjøre det best mulig for Odd ut sesongen, men jeg ser fram til å fortsette karrieren min i Brann, og ser på det som en god mulighet for å utvikle meg til en enda bedre fotballspiller, sier Grøgaard til Brann.no.

Venstrebacken har spilt fast for Odd siden debuten som 19-åring og har over 50 aldersbestemte landskamper for Norge.

- Jeg ønsker å bidra til at Brann blir et stabilt topplag i Norge, og så hadde det jo vært utrolig gøy å få spille i europacupen igjen, eller kanskje til og med Champions League, avslutter forsvarsspilleren.