TAPER OG TAPER: Branns Azar Karadas misbrukte flere gode muligheter mot Viking i Bergen i går. Nå ser det mørkt ut med tanke på å overleve i Tippeligaen for rødtrøyene. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
TAPER OG TAPER: Branns Azar Karadas misbrukte flere gode muligheter mot Viking i Bergen i går. Nå ser det mørkt ut med tanke på å overleve i Tippeligaen for rødtrøyene. Foto: Marit Hommedal / NTB ScanpixVis mer

Brann historisk svake på hjemmebane

Seks strake tap i Bergen er dårligst i moderne tid.

Ifølge Bergens Tidende har Brann aldri vært svakere på hjemmebane enn nå.

I går kveld ble det nok et tap med 0-1 for Viking til tross for at vertene skapte en haug med sjanser.

Siden det i 1961 ble innført én avdeling på toppnivå i norsk fotball, har rødtrøyene aldri før vært gjennom en så lang tapsrekke, skriver BT.

I går sløste hjemmelaget bort så mange sjanser at tidligere landslagssjef, og TV2-ekspert,  Egil Drillo Olsen syntes synd på dem.

- Kan ikke tenke på det - Det er tøft å vite at det er den verste tapsrekken på hjemmebane. Men vi kan ikke tenke på det, sa en skuffet Erik Huseklepp søndag.

Trener Rikard Norling ble før sesongen hentet fra suksess i Malmö for å få skikk på Brann. Svensken har ikke lyktes.
- Ikke stolt over
- Jeg konstaterer at det er slik. Det er noe jeg overhodet ikke er stolt over. Som trener kan man takle det på ulike vis. Jeg velger å se på hva vi faktisk gjorde ute på banen og alt vi kan gjøre framover for å snu trenden, sa Norling om tapsrekken.

Etter 17 serierunder er Brann nest sist i eliteserien med 12 poeng. Ni av de poengene er hentet på bortegress.

(NTB)