Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann imponerte ingen

Men avanserte greit mot Glentoran.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann er videre i UEFA-cupen etter 1-0 i begge kampene over nordirske Glentoran. Torsdag kveld ble Olafur Ørn Bjarnason matchvinner fra straffemerket.

Bare fem minutter før full tid ble Erik Huseklepp lagt i bakken innenfor 16-meteren. Den sveitsiske dommeren blåste for straffe, og den satte islandske Bjarnason sikkert i nettet. Samtidig forseglet han Brann-avansementet til andre og siste kvalifiseringsrunde i UEFA-cupen. Med det var eliteserielederen videre med 2-0 sammenlagt.

Går Mons Ivar Mjeldes mannskap videre også i neste runde, blir det «ekte» UEFA-cup på Brann stadion i år. Men da må spillet forbedres fra torsdagens kamp.

Nordirene var ikke langt unna scoring på stillingen 0-0 og presset bergenserne i deler av 2. omgang. Inntil Olafur Ørn Bjarnason satte inn nådestøtet. Migen Memelli ordnet 1-0-seier til Brann i Nord-Irland for to uker siden. (ANB)

<B>JA, MEN DOMMER</B>: Dommeren viste ingen nåde, overhørte Charlie Millers protester og ga skotten det gule kortet. Han kan trøste seg med at Brann uansett er videre i Uefacup-kvaliken.